CNC megmunkálás

cnc marás
cnc megmunkálás
cnc forgácsolás

CNC Megmunkálás

Vállalkozásunk kis és nagyobb szériás egyedi gépalkatrészek gyártásával, felújításával foglalkozik. ezen kívül profilunkba tartozik egyedi öntőszerszámok tervezése, kivitelezése ill. legyártása. Gyakorlott szakember gárdánk, korszerű munkagépeink biztosítják a minőségi munkát, ügyfeleink teljes megelégedésére. Az alkatrészek tervezéshez Solid Edge ST8, a programozáshoz Edgecam szoftvert alkalmazunk.

A gyártás saját üzemcsarnokunkban, CNC megmunkáló gépeken történik, Gödöllő városában.

CNC forgácsoló munkagépeink CNC Marás Munkáinkból

Miért válasszon minket?

cnc megmunkálás

Kollégáink bőséges tapasztalattal rendelkeznek a fémmegmunkálás területén. Munkájukra igényesen, odaadással látják el feladataikat.
Az általunk elvégzett munkék színvonaláról referenciáinkat megtekintve is megbizonyosodhatnak a kedves érdeklődők.

cnc marás

Modern gépparkunk széleskörű funkcionalitásának köszönhetően bármilyen feladatra készen állunk, ami megrendelőink oldaláról felmerülhet.
Az elmúlt években számos nehéz feladat került elénk, melyeket sikerült maradéktalanul megoldani. Felkészültségünket ügyfeleink is bizonyíthatják.

cnc forgácsolás

Munkánk során nem ismerünk kompromisszumokat. Szakterületünkön a pontosság és a magas minőség mindennél fontosabb.
A tőlünk kikerülő munkadarabokra joggal vagyunk büszkék, hiszen a legmagasabb minőségi követelményeknek is könnyedén megfelelnek.

Legfőbb szolgáltatási tevékenységeink

Főbb szolgáltatásaink közé tartozik többek között a fémforgácsolás, fémmegmunkálás, esztergályozás, amiket CNC gépeinken végzünk. A munkákat telephelyünkön készítjük el, Budapest mellett Gödöllőn.

Legyártjuk elképzelését az ön által kért alapanyagból (fém vagy akár műanyag), a kész terméket az igényelt felületkezeléssel látjuk el és adjuk át.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik öntőszerszámok tervezése terén. Kérje munkatársunk segítségét!

Kérés esetén az alkatrészt az igényelt felületen uretánozzuk, vagy gumi szivaccsal fedve adjuk át.